Bureau info

Vanaf 2002 heeft Karel Buijn vormgeving zich weten te bekwamen in verschillende facetten van de vormgeving.

Van ruimtelijk ontwerp, via museale inrichting tot grafische vormgeving, fotografie en 3D visualisatie. Daar waar deze facetten elkaar overlappen komen bij uitstek de voordelen naar voren van een multidisciplinair bedrijf.

Het zwaartepunt ligt bij Musea en tentoonstellingen, maar ook meubelontwerp en -bouw en grafisch ontwerp wordt graag aangepakt, voor zowel bedrijven als particulieren.

Met ruime ervaring in de museumwereld vormt Karel Buijn vormgeving graag een schakel tussen opdrachtgever, conservator, tekstschrijver, etc. enerzijds en uitvoerende partijen, zoals bouwers en specialisten anderzijds, om zo een optimaal resultaat te behalen via een soepele en prettige samenwerking.

Per project wordt gekeken naar de benodigde disciplines en worden, waar nodig, samenwerkingen gelegd met specialisten, zoals drukkers, multimedia bedrijven, vitrine bouwers, tekstschrijvers, filmers, etc.
Zie voor voorbeelden het kopje ‘Met wie?’

Een universitaire achtergrond, maar vooral een lange, leerzame en vruchtbare samenwerking met Donald Janssen Ontwerpers zorgen voor een goed gevulde gereedschapskist die bij elk project meegenomen wordt.

Met passie, kennis en hard werken een mooi resultaat neerzetten!